Kатегория
ТЪРСЕНЕ НА ПРОДУКТИ
ПРЕПОРЪЧВАНИ  ИГРИ
История
ПРОМОЦИЯ
LG W1952S-PF 5ms
250 лв
215 лв
Philips 190S1SB 5ms
ПРОМОЦИЯ
Само за 19,90 лв
на месец
MaxDSL до 2048
Само за 19,90 лв.
на месец
MaxFree до 4096
Сайт: www.multycom.com   e-mail: nino_petrakiev@abv.bg  тел.: 0745/ 20 168, GSM: 0887 545 115; 0899 783 805
Design By Multycom® 2001 - 2010
Жанр: TPS
Devil May Cray 3 продължава историята за войната между синовете на Спарда. Ще се срещнете с безброй чудовища, невероятен левъл дизайн и неограничени начини за убиване на гадини от отвъдното. Борбата между Доброто и злото предстои.
Devil May Cray 3
Носител
Носител: 1 DVD
История
Пазете се, защото тази пролет темето на Плешо ще лъсне за четвърти пореден път! И отново никой няма да може да му попречи да припечели няколко десетки хиляди кървави долара. Освен може би тип като него самия... По-добре въоръжен, преминал през няколко експресни курса по ръкопашен бой и посещавал редовно часовете по физическо, сега "Баркодът" ще се превърне в най-перфектния наемен убиец. Дали Eidos ще закопаят поредицата с тази следваща част или ще вдигнат летвата на стелт жанра още по-нависоко?
HITMAN
Носител
Носител: 1 DVD
История
Когато в края на Half-Life 2 Гордън Фриймън унищожи телепортационния извънземен реактор на гигантската Цитадела, мистериозният Човек-Г отново изникна от нищото, за да го прибере при себе си и да го положи в стазисен сън далеч от Земята – точно както направи и след развръзката с инцидента в Блек Меса. За щастие обаче вортигоните, единствените съюзници на човечеството в тази война на светове, успяват да попречат на зловещия и смугъл междугалактически бюрократ.
HALF - LIFE 2
Носител
Носител: 1 DVD
История
Жанр: Спортен Симулатор
Изживейте Световното първенство още веднъж благодарение на FIFA World Cup 2006. Насладете се на невероятна графика, зарибяващ геймплей и чувството да станеш Шампион с любимия си отбор.
FIFA 2006 Germany
Носител
Носител: 1 DVD
История
Жанр: TPS
Жанр: Спортен Симулатор
Need for Speed Most Wanted комбинира незаконните надбягвания и тунинг с напрегнати стратегически преследвания с ченгета за да ви предизвиква да станете най-прословутият и неуловим уличен състезател. Усетете тръпката от преследването в динамичния свят като застанете глава до глава с шофьори които подобряват колите си за да се изправят срещу тунингите, екзотичните, "мускулести" коли и ченгета въоръжени с подобрени тактики, SUVs и хеликоптери.
NFS - MOST VANTED
Носител
Носител: 1 DVD
История
Жанр: Аркаден Рейсър
Качете се в най-счупените коли, направете най-лудите каскади, покачете адреналина си в най-лудия аркаден рейсър за 2006 година. Насладете се на невероятна графика, RaggDoll анимация и геймплей способен да ви задържи за дълго пред монитора.
FLAT OUT 2
Носител
Носител: 1 DVD
НАЧАЛО